Trending in Cocktail & Spirits

התפתחות הקולינריה לאורך השנים נתנה דחיפה משמעותית לעולם הספיריטים, שהפכו גם הם לחלק בלתי נפרד מהחוויה הקולינרית המושלמת. השאיפות האמנותיות, הנחישות והתעוזה שפכו אור מחודש על שפים ומסעדות בכל רחבי העולם, ובמקביל אליהם הברמנים, החלו להוביל ולבלוט גם הם בזכות יצירתיות וחדשנות שמקורה גם היא - במטבח.

Foam Me Up

מאז ימי המיקסינג המולקולרי, הקצף חזר ובגדול. האם אנחנו צריכים קצף בקוקטיילים שלנו...?
ברמנים ברחבי העולם מתלהבים מההקצפה מכמה סיבות פשוטות; זה קל להכנה, והלקוחות תמיד נוטים להתפעל ולהתלהב מהקצף בקוקטייל שלהם. זה מוסיף מרקם, קלילות ומשדרג את כל הפרזנטציה.

מההקצפה המוכרת של חלבוני ביצה ועד לקצף קוקוס מומלח – נראה שזה טרנד שהולך להישאר איתנו. 

Blending Boundries

הגבולות בין אמנות הקולינריה לבר יוצרים בלנד מושלם כאשר הברמנים מאמצים טכניקות קולינריות חדשניות ולוקחים אותן למחוזות חדשים.

בסצנת האוכל של היום, מיקסולוגיה וקוקטיילים בעבודת יד תופסים את מרכז הבמה, והופכים את הבר למרחב תוסס שבו המשקאות נוצרים עם אותה תשומת לב קפדנית למרכיבים איכותיים ומובחרים כמו ארוחת גורמה.
המיקסולוגים של היום, מצוידים בכישורים המתחרים באלו של השפים המובילים החל מחשיבה מתוחכמת, טכניקות מקצועיות, התאמת טעמים ושימוש בחומרי גלם עונתיים, המכניסים עידן חדש ומרגש לעולם המשקאות ומשלבים את אמנות הקולינריה עם מלאכת המיקסולוגיה.
לחיי עתיד המיקסולוגיה!

Global Wine & Spirits

Unfortunately access to this site is restricted due to your age or location

Global Wine & Spirits

האם אתה
מעל
גיל 18?

Are you above 18?

Join Us

חושבים שהכישורים שלכם מתאימים לאחת המשרות שלנו?
נשמח לצרף אתכם למשפחה שלנו.
מלאו את הפרטים והמתינו לשיחה מאיתנו. נדבר בקרוב!