ברוכים הבאים לגן העדן של הטקילה - שם השמש זורחת, האהבה שולטת והטקילה הופכת למים החדשים.
טקילה מילגרו עשויה מ-100% אגבה כחולה, הידועה בטעם המרענן, החלק ויוצא הדופן שלה.
בשנות התשעים, שני חברים נלהבים שהכירו בקולג' החליטו לייצר טקילה. כנגד כל הסיכויים, הם שמו לעצמם כמטרה ליצור את הטקילה הטובה ביותר שהייתה אי פעם בעיר האומנותית והתוססת, מקסיקו סיטי. כדי להגשים את חזונם, הם פנו לפדרו חוארז, אחד ממזקקי המאסטר המוערכים ביותר במקסיקו.
עבור פדרו, יצירת טקילה מודרנית פירושה שימוש בכלים מסורתיים - החל מהאגבה עצמה…
Made the Milagro Way
תהליך הייצור של מילגרו הינו מתוכנן ומוקפד. מטרתו היא להדגיש את הטעם הנהדר של האגבה, והדבר מורגש החל משלב בחירת המרכיבים ועד ליצירת המוצר הסופי הטוב ביותר.
האגבה הכחולה המשמשת להכנת מילגרו גדלה בחליסקו, שם מגדלים את האגבה הכחולה המתוקה והמשובחת ביותר בעולם. מילגרו עוברת זיקוק כפול ובמקום לבצע את תהליך ההכנה בסוג זיקוק אחד כמו שרוב חברות הטקילה עושות, מילגרו משתמשת בשני סוגי זיקוק: דודי ועמודי, וזה בדיוק מה שמעניק למילגרו את טעמה הייחודי.