קאזה הרדורה הוא אחד מיצרני הטקילה ההיסטוריים והידועים ביותר של מקסיקו מאז המאה ה-19 באמטיטן, חאליסקו. היא ביתית, מקומית ובו-זמנית נחשבת לרמה אחת מעל כולם - אחת מהטקילות המשובחות ביותר שאי פעם נוצרו. הרדורה המציאה את הרפוסדו והאקסטרה אנייחו הראשונים, ושינתה לנצח את עולם הטקילה. עם כמה שהעולם גדול, אותה הרדורה מהעירייה הקטנה אמטיטאן שבלב מקסיקו היא זו שקובעת את הסטנדרט האמיתי.
100% Blue Weber Agave
צמח האגבה הכחולה מסוג וובר הוא מרכיב מרכזי בהקניית הטעם הייחודי והמורכב הקיים בכל הביטויים של טקילה הרדורה. השימוש באגבה כחולה וובר מהשפלה הוולקנית המקיפה את Amatitàn מעניק איכות עשבונית, ומוסיף ניחוחות וטעמים אדמתיים לטקילות של הרדורה.
Leading the Way
קאסה הרדורה הייתה ביתה של מנהלת הייצור האישה הראשונה בתעשיית הטקילה – המאסטר דיסטילרית תרזה לארה לופז. לופז הרימה והחזיקה את אומנות זיקוק הטקילה במשך 30 שנה, ושימשה כראש הייצור של קאסה הרדורה מאז 2001.