למרות התפיסה שלנו שבלוטות הטעם הן האחראיות על חווית הטעמים בפה. יצירתיות, צורת ההגשה, המרקמים, האווירה ומצב הרוח שלנו, או כמו שאמר השף אנתוני בורדיין: "ההקשר והזיכרון משחקים תפקידים מרכזיים בכל הארוחות הגדולות באמת בחייו של אדם". ההקשר הינו ביטוי של המוזיקה הנכונה ברקע, האנשים הנכונים סביבך, מנה שמפתיעה אותך – שגורמת לך לחשוב, לחשוק, לתהות בציפייה.
לזה אנחנו מתכוונים כשאנחנו אומרים "הרוח הנכונה", חוויה חושית מלאה שלוכדת את החך והעיניים ולוקחת אותך למסע.
ביס קראנצ'י של טרטר טונה על מצע אורז מטוגן ופריך, לצד קוקטייל על בסיס טקילה עם נגיעת צ'ילי חצופה, תוך כדי קריאה על אחת המסעדות המקסיקניות האהובות עלינו.