כשמאדאם קליקו ירשה את בית השמפניה, היא לא המשיכה את הקיים – היא הובילה שינוי. בתחילת המאה ה־19 היא פיתחה את שולחן הרימואז': מתקן עץ משופע שבו הבקבוקים סובבו ידנית, עד שהשמרים שקעו אל הפקק. זו הייתה נקודת מפנה ולראשונה בעולם הוצגה שמפניה צלולה. במקביל, קליקו הרחיבה את השיווק הבינלאומי וביססה לבית שפה גרפית מובחנת – עם תווית צהובה שקשה לפספס גם היום.
Pinot Noir at the Core
הבלנד של וו קליקו מתבסס על פינו נואר, המהווה בדרך כלל את רוב הרכב הענבים בכל cuvée. הזן מעניק ליין מבנה וחומציות, לצד פוטנציאל יישון. שרדונה מוסיף רעננות, בעוד פינו מונייה מעניק רכות ואיזון. היחסים משתנים בהתאם לשנת הבציר אך סגנון הבית נשמר - יבש, מינרלי, אלגנטי ועשיר.
Scale with Precision
לוו קליקו יש גישה ללמעלה מ־390 חלקות גידול ברחבי שמפיין, מתוכן למעלה מ־80% מסווגות כ־Grand Cru או Premier Cru. השליטה בכרמים מאפשרת בחירה מדויקת של ענבים בכל שנה. מאגר יינות הרזרב הרחב מעניק לייננים את הכלים להרכיב בלנד עקבי שמבטא את סגנון הבית – ללא תלות בתנאי האקלים של כל עונה.