עמק הלואר הוא ביתו של ליקר שמבורד, שם מתרחש קסם הייצור של ליקר הפטל השחור הקטיפתי והחלק. פירות יער שחורים, פטל ודומדמניות שחורות משחררים את תמציתם במהלך שבועות ארוכים, מה שמביא לידי ביטוי טעם עשיר ומגוון. בשילוב מושלם עם קוניאק XO, וניל ממדגסקר, קליפת הדרים ממרוקו ודבש עדין, שמבורד מגיע לטעם שהוא אכן יוצא דופן.
נוסף על כך, שמבורד משמש לעיתים קרובות לייצור קוקטיילים מוכרים כמו מרטיני צרפתי או שמבורד שפריץ (שמבורד, סודה ויין לבן יבש).
What Makes Chambord?
מרכיבי השמבורד משולים למסע; מתחילים עם פטל שחור בשילוב עם הקוניאק המעולה XO. לאחר מכן מגיעים הטעמים של וניל ממדגסקר, דבש וקליפת הדרים ממרוקו, שמתמזגים יחד ליצירת הליקר החלק והקטיפתי המוכר כשמבורד.